lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kevätkävelyllä

"Herään ja sälekaihtimien välistä silmiinä paistava aurinko saa minut hetkessä ylös. Sattupa hyvä keli edes yhdelle lomapäivälle, mietin, ja puen lenkkeilykamat päälle. Pikaisen aamulenkin jälkeen laitan kahvit tippasemaan ja soitan itelleni kahvitteluseuraa. Sumpithan maistu hyvälle ja seuraki kelpas, mutten vieraiden lähdettyä malta jäädä sisälle mädäntymään. Siispä puen päälleni, etsin kaapin perältä aurinkolasit ja laitan ne silmille ensimmäistä kertaa tälle keväälle. Astelen ulos kamera kaulalla, laitan kuulokkeet korville ja valitsen kuunneltavaksi The Soundsin Weekend-levyn. Vielä en tiedä mihin olen menossa, mutta sillä niin väliä ole, kunhan vain saan kävellä ja nauttia auringosta."

Vähiin on jääny todisteet elossaolostani, mutta vielä mää hengitän. Armeijaa mullon jälellä vielä kolme ja puoli kuukautta. Siellä oon johtanu uutta saapumiserää ja rämpiny metässä. Mukavaa hommaa se sekin voi olla vaikkei moni sitä tunnustakaan. Laskuhommat on jäänyt tänä talvena vähemmälle kuin moneen vuoteen. Ehkä olen halunnut keskittyä enemmän perheen ja kavereiden näkemiseen, en tiedä. Elämä kuitenkin hymyilee, kevättä on rinnassa ja silleen. Nauttikaa tekin siitä. Peace!7 kommenttia:

 1. Jätkä kyllä hallitsee tän kuvaamise! Makeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. tulipa oulu- ikävä ku näitä katteli, oot sinä mehevä kamerankäyttäjä !

  VastaaPoista
 3. helekatin kommeita kuvia oot räpsiny,oee! Kiva ku susta kuuluu pitkästäaikaa, kohta on inttiki ohi! Ihanaa ku kevät tullee ja vielä parempi ko kesä tulleee pirkuleee... :D Maltahhan vielä "hetki" intissä ;) Sit se on suoritettu!! Seuraavaa postaustasi odotellen..

  VastaaPoista
 4. kirjotat tosi hyvin, tulee jotenki tosi hyvä fiilis ku näitä lukee! :)

  VastaaPoista
 5. Ohoo johan ootte kommentoinu! Suurkiitokset kehuista, mukava kuulla et pidätte. :)

  VastaaPoista