tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kaupunkilaisjuntti

Istun Cafe Bisketissä, vieressä keski-ikäinen pariskunta väittelee kummalla on enemmän pyöriä, suksia, mailoja yms. Nurkassa kaksi vanhusta juttelevat siitä mikä on ouluntulevaisuus. Kunnalliset palvelut heikkenevät ja rahat käytetään vääriin asioihin. Vielä yksi pariskunta on tässä samassa "huoneessa" ja sen olen vain saanut irti että kyseinen nuoripari on treffeillä. Ja toi jäbä kyllä vetää todellista treffienunelmapoikaroolia. Tai sitte se vaan on sellanen. Jos iltasanomien yms. luoma stereotypia on totta mistä naiset tykkäävät treffeillä. Kyl mä uskon että toistekkin vielä tapaavat.
Mitä mä teen ? Just laitoin kuulokkeet korviin ettei tuu liian kyylä olo, väkisellä sitä kuuntelee mitä vieressä puhutaan. Istun nurkkapaikalla tyhjä kavikuppi, vesilasi joka on puolillaan, läppäri ja kamera pöydällä. Vietän sairaslomaa vielä tämän viikon ainakin ja koitan reenata jalkaa. Tämän viikon plääni on joka päivä fillaroida kaupunkiin kahville. Ihan hyvi ainakin näin kahtena ensimmäisenä päivänä toteutunu.
Eli toisinsanoen koitan näyttää freesiltä kaupunkilaisjäbältä joka käy kahviloissa ryystämässä kahvia omenaläppärin kanssa. Noeivaan oikeesti tää on ihan kivaa. Ei oo aina se oma pimee huone missä yksin bokserisilleen datailee.

Eile räpsin kuvia fillarireissulta, ja myös tänään ja ne mahollisesti tulee tänne huomenna ? Whaat, meikähän on aktiivinen.
Nyt tää turhanpäivänen lätinä sikseen, kuvat tiskiin ja naama umpeen.

Mahdollisesti huomiseen ! Hellurei ja hellät tunteet.

7 kommenttia:

 1. Komee ooty samu. Onko sulla haaveena jatkaa opiskeluja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! No kyllä sitä vois jotain vielä koulunpenkille mennä harjottelemaan, pitää vähän aikaa kerätä motivaatiota ja olla perusduunari. Kyl mä melko varma oon että valmistun joku päivä AMK työttömäksi :D

   Poista
 2. Anonyymi, anna ihmisen olla se mitä on ja haluaa olla. Voisit herätä sieltä pahvilaatikosta ja huomata että kaikki ei ole samanlaisia kuin sinä ja asialllisen kasvatuksen omaava isäsi.

  VastaaPoista
 3. Moi! Oon aikeissa ostaa loaded-lonkkarin mutta en tiedä mikä jäykkyys ois sopiva? Sinä varmaan osaisit jotain suuntaa antaa? (Paino 75kg)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itellä on toi jäykempi versio tan tienistä sen takia kun silloin kun tilasin ei ollu löysempää. Kyllä mä uskon että melkeempä Flex 1 ei oo vielä liian löysä 75kg painoselle. Riippuu toki myös siitä minkä lonkkarin ostat.

   Poista
 4. Moi! Hieno blogi ja oot tosi taitava valokuvaaja! Pakko sanoa et näytät ihan joltain 17-vuotiaalta! :D
  Sullahan on ilmeisesti tuo Loadedin Tan tien lonkkari, mitä mieltä oot siitä yleisesti? Paljon oon lukenu että löystyy nopeaa.

  VastaaPoista