keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Wedding

Siemaan lämintä kahvia, vaihdan biisiä ja alan miettii että mitä kirjotan. Jännä homma se että vaikka oon monesti sanonukki että tämä on valokuvablogi niin siltikin mä käytän joskus ihan liikaa aikaa kirjoittamiseen. Ja jos joudun miettimään alotusta pidemmin kun pari minuuttia se on minun mielestä silloin liikaa. Kun yleensä kirjotan mitä mieleen juolahtaa.
Cafe Roosterissa on lungi meininki, kohtuullisen vähän porukkaa. Muuan muukin on eksynyt tänne jo "aamusta", ja pikkuhiljaa alkaa porukkaa tulemaan lounasta syömään. Itse tyydyn taas pelkkään kahviin ja sen myötä ilmavaivoihin, kun sitä tyhjään mahaan litkittää useamman kupin.

Viikonloppuna perjantaina 4 aikaan nollasin trippimittarin, motarilla juuri kun olin hakenu juhiksen kyytiin. Sunnuntaina päädyin kotiin 1 aikaan yöllä himaan ja mittariin oli tullu 1400km. Eli aika pitkälti autossa tuli viikonloppu istuttua. No kyllä siihen mahtu myös saunomista, poikamiesboksisa pleikkarin peluuta, kaverin häät ja vähän nukkumistakin. Mukava tollanen pikanen reissu eteläsuomeen. Nyt pitäs pari päivää vielä myydä tavaraa ihmisille jotka sekoaa vaihteeksi kun kauppa on pari päivää kiinni.

Muuan kuva tuoreesta avioparista:

Erittäinkin paljon onnea tuoreelle avioparille !

Koutsi kiittää ja kuittaa ! 
Ps. Lonkkarikausi avattu. Videota tulossa ? Ehkä jossain vaiheessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti