torstai 5. kesäkuuta 2014

Merkonomiposeerausta ja sitoutumista.

Merkonomin tutkinto, mitä se vaatii ja mihin sitä tarvii ? Kyllä mä ennekin sanonu jo että en pidä sitä kovinkaan suurena asiana, enkä arvosta sitä ehkä niin paljon kuin jotkut muut. Itsekkin siis olen samaisen koulun käynyt ja kohtuullisen hyvät paperit sieltä ulos saanut. Mutta tällä hetkellä ysatäväni eteläsuomesta jätti koulun kesken, ja tekee duunia ihan samanlailla kun meikäkin. Sekä nykyinen vaimoni jätti opiskelun sikseen ja keskittyi työn tekoon, hänkin kaupan alalla. Kyllähän se on hyvä että on jonkinmoinen koulutus ja koulun harjotuksien kautta voi hyvin saada duunipaikan. Mutta et sä myymistä ja asiakaspalvelua kirjoista opi, karu fakta. 

Kuitenkin on se aina juhlimisen ja paikka kun on uuden koulutuksen saanut ja valmistunut aina ansaitsee onnittelut tekemästään työstä. 
Käytiin Joonan kanssa ottamassa hänelle valmistujaiskuvat ainolanpuiston huudeilla.

_MG_1327
IMG_6399
IMG_6369
IMG_6353
Tämä on meikästä oikeinkin joonan näkönen kuva ! 
_MG_1339
Harmitti jälkeenpäin kun ei käyny ottamassa toiselta puolelta kuvia että ois taustalla ollu pelkästään vesisuihkuja mutta kengät alko sen verran jo lotisemaan vedestä niin ei jaksanu kovin kauan tuolla viihtyä. 
_MG_1333

Mitä ootte mieltä kuvista ? 

Kuuntelen spotifystä biisejä missä on kohtuullisen keskeisenä asiana teksteissä rakkaus ? Oonko sekasin, aionko nyt tässä avata mun sydämmeni teille julkisesti. En, mutta pienesti avaan tilannettani kuitenkin. Sen verran isoja asioita on tapahtunu tässä lähiaikoina joiden seurauksena on myös täällä ollu vähän hiljasempaa. 

Mä oon pitäny tän blogin aikalailla pelkästään sellasena että en paljon anna avainta mun sisimpää, en kerro oikeestaan mitään sen vakavempia ajatuksia, enkä jaa tänne sydänsurujani. Mielestäni se on ollu hyvä linja, pidetään hyvä fiilis tekstissä ja kuvissa. Eikä ruveta tutkimaan elämää liian syvällisesti täällä intterwebin puolella. Niitäkin blogeja löytyy yllättävän paljon missä henkilö on tosi avoin ja ainut mikä mua siinä mietityttää niin on se että alkaako se joskus myöhemmin kaduttaaman. Mutta kaikki tavallaan ja annetaan kaikkien kukkien kukkia. 
Mutta kyllä mä tällä kertaa sen verran voin raottaa elämääni naisrintamalla että elämän mittaiseen sitoutumiseen on sanottu tahdon ja fiilis on onnellinen ! Lasse the aamukasa kuvas häät ja varmaan tekee jonkinmoisen postauksen siitäkin. Mutta laitan muutaman lassen ottaman kuvan kun sain samantien raakamatskut ja fiksailin ite muutaman kuvan. 

IMG_6123
IMG_5796
_DSC0059
Meikä ja maailman paras bestmän ! 

Eli siis mulla menee erittäin hyvin tällähetkellä ! Ei kait siinä muuta hymysuissa etiäppäin kohti uusia mahdollisuuksia. 

Ps. Oon niin fiiliksissä eilen saapuneesta iPhone 5s luurista ! ( lassea taitaa kaduttaa uuden samsungin osto heti kun pääsee tätä luuria kokeileen ;) )

Pps. Lassen kanssa sovittiin että ens viikolla on lonkkarointihommia ja samalla bannerikuvien ottamista. Jospa tuon vanhan sais vihdoin päivitettyä ! 


10 kommenttia:

 1. on kyllä mahtavia kuvia! ja paljon onnea teille! :)

  VastaaPoista
 2. Munki mielestä Joonan näkösiä kuvia :) Kyllä noista saa varmastikki valita ite sen parhaan kiitoskuvan. Sen verran hyvän näköstä matskua! :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea nuorelle parille! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea paljon, ootte ihana pari!

  VastaaPoista
 5. onnea teille, en malta oottaa postausta häistänne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se lasse sen tekase kohtapuolin kunhan joutanee. Aamut sillä alkaa olla lusittu kohta nimittäin. Kiitos =)

   Poista