perjantai 4. heinäkuuta 2014

Hengailua

On pakko sanoo mitä haluu tai muuten ei pysty, ei pysty
On pakko nousta seisomaan vaikka ei pystys, ei pystys
Mikä määrittelee ihmisen kuin ihminen itse, ihminen itse
Kuka muu sun taistelut käy jos et sä itse ?


Ekat muuan kuva on siitä ku käytiin heittelemässä korista viimeviikolla kaakkurin koululla. Sara oli hengailemassa koirien kanssa mukana. Saipahan koiraparatkin vähän raitista ilmaa. 

_MG_1865
_MG_1862
_MG_1838
Konna & Sylvi
_MG_1835
_MG_1822

Hintan yössä käytiin pitkästä aikaa. Sen verran vähän rullaillu tänä kesänä että ei oikee saanu mitään tuollakaan aikaan. Pahuksen polvi kun ois vaan kunnossa ja vois nauttia elämästä täysin rinnoin. No salireenit alotettu ja jospa sitä puolen vuoden päästä pystys luottamaan jo oikeesti tuohon raajaan.


IMG_7388
IMG_7375
_MG_1903
Tyylikäs letti ! 

Hirveet visiot ois päässä minkälaisia studiokuvia haluaisin ottaa. Pitää vielä saaha se punanen lanka ja tehä elämän eka sellanen studioprojekti, missä on monta kuvaa jotka pitää sisällään tarinan, alun ja lopun. Saa nähä mitä siitä tulee.

Kellon viisarit sojottelee taas sellasissa asennoissa että aletaan kohta olla aamun puolella, joten painun peiton alle ja toivottavasti näen jotain mukavia unia.

Seuraavaan kertaan toivottelen hyvää päivän jatkoa ! 

1 kommentti:

  1. Pitkästä aikaa piti tulla kattoo mitä tälle plokille kuuluu, ainaki ootte saanu kivan uuen ulkoasun ja sama hyvä meininki jatkuu! Tän postauksen paras otos on lonkkaroiva Konna :D Kaikille teille neljälle ex-kämppikselle terkut helteisestä Helsingistä!

    VastaaPoista