tiistai 22. heinäkuuta 2014

Moniavioisuus kolmen naisen kanssa.

Tahdon 2014 ajaa homoavioliittoa, oisko tahdon 2015 moniavioliittoa ja 2016 avioliittoa eläinten kanssa. Oltais sitämyöten ainakin kohtuullisen täydellinen kansa suvaitsevaisuuden ja tasa-arvon suhteen. Silloin meikälläki ois mahdollisuus saada facebookin tietoihin että olen moniaviossa kahden koiran sekä naisen kanssa.

Noh, ehkä meni pikkusen yli toi homma mut kuitenkin, tälläsellä kokoonpanolla sitä nykypäivinä arkea vietetään kotosalla. Eilen kaveri kysyi että mitä mulle kuuluu, kelasin siinä vähän aikaan ja tajusin että meikällä menee oikeesti hyvin ! Vaihoin duunipaikkaa ja toivottavasti pääsin nyt tuosta "suojatyöpaikasta" pois. Itse duunia ei oo karmee ikävä mutta kyllä se harmittaa jättää tollanen työporukka, nocando. Tavotteet on kuitenkin korkeemmalla kuin vähittäiskaupan aamu sekä iltatyöntekijä, kaikella kunnioituksella kuitenkin niitä kohtaan jotka siitä tykkäävät ja jaksavat tehdä pidemmän aikaan.
Tässä puoltoista viikkoa opiskellu uutta ja buukannu asiakkaita. Myynnin koulutus on päällä ja kohta sitä vedetään melkeempä päivittäin kauluspaita päälle ja mennään myymään keittiöremontteja.

Eilen käytiin Saran kanssa köykkyrissä, kävin heittää nopee yhen 9 väyläsen kierroksen kun sara kävi juoksuttaan koiria ja sen jälkeen käytiin ottamassa muuan kuva. Tässäpä näitä:

köykkyri
köykkyri1
sylvi
Sylvi
_MG_2678
_MG_2680
#kuvaushommaselfie
alanya
IMG_8239

Ps. Ollaan innostuttu tosissaan kavereiden kanssa tuosta kiekon heitosta, vois jokupäivä ottaa kameran messiin toppilan kiekkoradalle ja tehä postauksen kyseisestä harrastuksesta. 

Pps. Varasin ajan sunnuntaina oulun kaapeliwakeen. Saken kans käydään kruisaamassa, sinnekkin kamera mukaan ? 

Ppps. 3 viikonlopun hääkeikkaputki päällä, jostain häistä ainakin tänne matskua.

Huhhuh, on kovasti ainakin mahdollista materiaalia. Palataan !


1 kommentti: