keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Oulun Wakerpark

Viimeviikon alusta kävin pyörähtämässä tuossa torinrannan kupeessa kun perttu ja mato oli käyny vetämässä weikkiä ensimmäistä kertaa elämässä. Aluksi oli ollu tarkotus että mä oisin lähteny samalla kertaa messiin mutta en sitte kerinny ku oli duunipäivä vähän venähtäny. No siinä kuitenkin soitin sakelle ja sanoin että oisko se weikkihommia sunnuntaina ja sehän kokeneena weikkaajana oli välittömästä messissä. Varasin ajan ja siinä sitä ruvettiin ootteleen sunnuntaita.

Sunnuntaina 12 jälkeen ku oli saanu ittensä raahattua sängystä ylös lähettiin ajeleen kaupunkiin, mukaan tuli vielä mun ja saken lisäksi jaako, vaimoke ja pikkuveli.
Oli kyl mahtava käydä vetämässä tuota kaapeliakin kun on enemmän vetäny jetin sekä veneen perässä, eikä oo noita obstaakkeleita päässy ikinä vetämään. Häätyy uudestaan lähtä kun facesta just luin että on tullu myös mahdollisuus maksaa kortilla sekä liikuntaseteleillä.
Sakehan on enemmänkin kyseistä lajia harrastanu ja oli se kaunista kateltavaa kun homma näyttää helpolta.

IMG_9159
IMG_9114
IMG_9077
Rupes ihmettelemään meikän semisti ylitaittuvaa kyynerpäätä. 
IMG_9096
IMG_9085
IMG_9103
IMG_9101
Veli x2
IMG_9123
fs3
IMG_9041
IMG_9059
IMG_9027

Muutenkin sunnuntai oli kohtuun täydellinen vapaapäivä. Appiukko soitteli tuossa kun oltiin tuolla että tulla sen jälkeen varjakan vesille lauttasaunahommiin, ja eihän tällästä mahollisuutta voinu skipata. Illasta sitten parin päivän sisään lisää vesileikkimateriaalia.

Eikö oo melko rennon näköstä settiä ? 4 kommenttia:

 1. Mahtavia otoksia :) ja teillä on törkeen hyvä blogi alkutaipaleelta asti seurannu
  Ihan mahtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ! Ja siisti kuulla että on sellasia lukijoita jotka on jaksanu alusta asti jaksaneet lukia ja ollaan tehty kokoajan semmosta matskua tänne että on pysyny mielenkiinto :)

   Poista
 2. Kyllä! Aivan loistavaa hommaa. Hienoja kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hienoa hommaa. Kiitoksia ! =)

   Poista