maanantai 28. heinäkuuta 2014

Pikatrippi Luulajaan

Mulla kun ei varsinaista kesälomaa oo nii joutuu kehittelee kaikkee pienempää kivaa. Näin kuukauden reservissä kesää vietelleenä voin sanoo, että oon siinä ihan hyvin onnistunukki. Muunmuassa toissaviikolla käytiin Akun kans päivän reissu Kokkolassa ja saman viikon sunnuntaina lähettiin Milun, Roosan ja Jossun kans telttailemaan Luulajaan pariksi päiväksi. Viimeviikolla varasin neljän päivän Unkarin matkan ja on tässä pari muutakin suunnitelmaa vielä toteuttamatta. Tää postaus kuitenki kertoo kuvineen meijän Luulajan reissusta.

Lähettiin matkaan sunnuntai-iltapäivänä teltta peräkontissa ja matkalla mietittiin, että mille aletaan, missä ollaa yötä jnejne. Jossu oli löytäny netistä jonku hyvältä vaikuttavan leirintäalueen ja päätettiin luottaa Jossun arviointikykyyn. Luottamus palkittii ja perillä meitä oliki vastaanottamassa oikeen ystävällisiä leirintäalueen työntekijöitä. Illan päälle haasteena oli vielä pystyttää Roosan porukoilta lainaan saatu teltta, joka oli viimeksi pystytetty 20 vuotta sitten Portugalissa. Teltasta ei nyt tällä kertaa tullu kovinkaan ulkonäöllään ihastusta herättävä ja meillä on vieläki vähä mysteeri miten se ois pitäny pystyttää, mutta kyllä sielä pari yötä nukku.

Aamupäivästä lähettii sit tsiigailee Luulajan keskustaa, tytöt enemmän shoppaillen ja me Milun kans terassilla istuskellen. Sen verran matkavinkkiä Luulajaan joskus eksyville, että käykää ihmeessä Bistro Bar Bryggassa, joka on satamaan parkkeerattu laiva, jonka terassilla voi nautiskella virvokkeita tai vaihtoehtoisesti syödä vaikka lounasta. Ehottomasti vierailun arvonen paikka. Illaksi palattiin takas leirintäalueelle ja tarkotus oli käydä kattoon leirintäalueen vieressä olevaa hylättyä junaa ja grillailla kaupunkireissulta ostettuja grilliherkkuja. Toi junahommeli oli kyl mielenkiintonen ja saatii sieltä kivoja kuvia. Nälän tultua lähettiin käppäileen ja löydettiinki leirintäalueen rannalta nuotiolta istuskelemasta pari nuorta hollantilaista tyyppiä, jotka oli kovin ystävällisiä ku anto meijän lyöttäytyä seuraansa. Illan päälle porukka nuotion äärellä senku kasvo ku mukaan liitty vielä nuoria Norjasta ja Ruotsista. Siinä sit ilta syötiin ja juotiin hyvin, keskusteltiin mielenkiintosia ja lauleskeltiin kitaran säestyksellä. Jossain vaiheessa oli kuitenki aika kömpiä takas teltoille ja valmistautua jo seuraavan päivän kotiin lähtöön. Käteen jäi erittäin positiiviset fiilikset ja todistin taas sen, ettei ikimuistoiseen kesään välttämättä mitään kesälomaa tarvita.6 kommenttia:

 1. Komeita kuvia, viimeinen eteenkin pisti silmään! Tyylikästä Lasse! :)

  VastaaPoista
 2. wwoooow, pirun tykkejä kuvia!!!

  VastaaPoista
 3. Uu kiitti, kylläpä nyt kehutaan! :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi, niin hienoja!

  VastaaPoista
 5. ohh kuullostaa täydelliseltä reissulta! ja tietty upeita kuvia jälleen:)

  VastaaPoista