keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kevo 1/?

Ulkona sataa vettä, on pimeää ja hiljaista. On tiistai-keskiviikko välinen yö ja luhtitalon alakerran makuuhuoneen valaisee kaksi tietokoneen näyttöä. Kyseisessä huoneessa kaksi koiraa makoilee laittialla ja on unen valtaamia, niin myös nainen näkee peiton alla unia haaveistaan.
Mies siemailee jääkaapin kylmää energiajuomaa ja miettii että voisi käydä kohta savukkeella.
Hänen mieleensä tulee tässä vaiheessa äitinsä neuvot "muista pitää unirytmi järkevänä, elä tupakoi ja pidä hampaista hyvä huoli" joista ei vieläkään ole osannut ottaa opiksi. Ehkä tämä lapsenmielinen aikuinen joskus kasvaa viisaaksi aikuiseksi ja osaa elää terveellisemmin.  

Alkukesästä pojat ehotti mulle että lähtisin vaeltamaan niiden kanssa elokuussa kevon luonnonpuistoon. Vaikea tästä oli kieltäytyä mutta kun olin juuri saanut tiedon että työpaikka vaihtuu niin en voinut luvata että pääsen lähtemään, ja oikeastaan luovutin jo fiilistelyn siitä että pääsisin messiin. Kuitenkin elokuussa ykspäivä niko rimphautti että lähenkö nyt mukaan, ois isompi auto johon mahtus kyllä hyvin. Samontein sitten ylemmältä taholta kävin kysäseen onnistuisko pari extra vapaapäivää ja homma bueno, meikä on messissä.


#selfie @tonttux2

#2.8td

#jokirosvot

#kattohuoneisto

#ontheroad

#jorma
Kyseisestä reissusta tulee ainakin vielä pari postausta. Kuvia lähinnä mutta myöskin tekstiä tottahantoki. Nyt jatkan silmien kuivattamista lightroomin parissa, hyvää yötä ja huomenta !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti