maanantai 18. elokuuta 2014

Laura & KasperiIMG_7549
IMG_7493
IMG_7742
IMG_7491
IMG_7512

Raahe
Canon EOS 60D ja 7D
Sigma 70-200mm 2.8 ja 10-20mm 4-5.6

6 kommenttia:

 1. kertokaa miks kaikki mennee aina kirkossa naimisiin o.O tylsäää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne kyllä aina kaikki mene, enemmistö kylläkin joo. Ehkä me ollaan vielä niin vanhanaikasia ja perinteitä kunnioittavia ihmisiä. Mutta kukin menköön omalla tyylillään niin eikö sillon kaikki oo tyytyväisiä omiin häihin =)

   Poista
 2. Vaikka tätä en mielellään tee, niin nyt täytyy hiukan ihmetellä. Ymmärrän vallan hyvin, miksi kuvat käsitellään (sehän on suorastaan välttämätöntä jos aikoo edes jotakuinkin hyvät kuvat asiakkailleen antaa). Mutta 3. ja 4. kuva on suorastaan karmeita, 3. pelottavan synkkä ja 4. kuvassa taas tyylikäs halo hienon hääparin ympärillä. Toki jokainen tyylillään, mutta mun mielestä neloskuva on ainaki semmonen, jota ei toivois yheltäkään hääkuvaajalta koskaan näkevän.

  Olikko siis ihan "virallisena" kuvaajana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ! Ensinnäkin täytyy kiittää palautteesta. Ja olin "virallisena" kuvaajana. 4 kuvasta kun katsoo ja miettii palautettasi näkyy valotuksen korostus näkyy hieman liian selkeästi. Ja kolmosesta sen verran että kyseisestä kuvakulmasta ja kuvasta on myös toinen kuva mikä on valovoimaisempi kuva. Koitan saada mahdollisimman monista kuvista erinlaisia kuvia. Esim juurikin tuosta kolmoskuvasta on samasta kuvakulmasta otettu kaksi kuvaa.

   Mutta joo kiitos kritiikistä ja koitan ottaa opikseni näistä =)

   Poista