tiistai 9. syyskuuta 2014

Ukkohalla frisbeegolf

Kahvila Hippu, Raahe. Istun ikkunapaikalla huonossa asennossa puupenkillä ja paikassa ei valtavaa säpinää ole. Tyttö tekee läksyjä edessä ja takana kaksi keski-ikäistä rouvaa jauhavat työkavereista paskaa. Mukissa on pohjalla vielä hiukan kylmentynyttä kahvia ja asiakakäynti alkaa tunnin kuluttua. Tämä taide-, huume- ja pesäpallokaupunki raahe on ihan siedettävä paikka, mutta asumaan en kyllä muuttais. 

Viikonloppu vietettiin ukkohallassa viimeistä kertaa kyseisellä mökillä missä ollaan useamman kerran jo nautittu vapaapäivistä. Tarkotus oli kesällä että lähettäs ukkohallaan sillain että kerettäis käydä wakettamassa mutta kun oltiin lyöty päivämäärät lukkoon niin vähän ajan päästä tuli ilmi että viikkoa aikasemmin ukkohallan wakepark lyö ittensä talviteloille. Huono mäihä sinällään mutta eikaisille mitään voi. Kyllä se vesi ois kuitenkin niin kylmää ollu että en tiiä oisko siitä pystynyt nauttimaan tarpeeksi, jos kaapeli ois ollu käytössä. 
Kuitenkin golffaus hommat onnistui. Korit sijoitettu rinteeseen joten sai oulun tylsälle tasamaastolle vähän vaihtelua kun korkeuserojakin oikeasti oli ja haastetta sitä myöten kans enemmän. En kyllä tarkoita sitä että oulun radat ovat liian helppoja vaan että ne on käyny jo vähän tylsiksi. 


Sake heitti holarin 1 väylällä, pienet sille !

Tänä kesänä kohtuun paljo tullu heiteltyä ja oisinkohan mää kerran saken voittanu. On se ku ei isoveljelle meinaa missään lajissa pärjätä. Nyt kuitenkin tuon reissun jälkeen päätin että kiekot jää talvilomille ja hoidan räsitässä olevat hommat purkkiin ja alan kattelee snoukkavideoita ja fiilistelemään tulevaa talvea. Kohtahan sen vois hallisnoukkaukaudenkin avata kempeleessä kun ilmat on sen verran viilentyny että jääkoneen tuoma lumi ei sula ihan tunnissa.

Ps. Onkohan lasse niin shokissa armeijasta palattuaan kun on vapaus tehdä mitä vain, kun ei täällä oo paljo näkyny hänen matskua ? 

1 kommentti: