keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Coffee House

Coffee House Oulu, karmea musiikki pauhaa katossa olevista kajareista joka on hyvi normaalia täällä istuessa. Nojatuolit ovat onneksi aina yhtä mukavat istua sekä myyjät osaavat olla aidosti taikka teeskennellä hyvin olevansa iloisia asiakaspalvelijoita. Ikä- sekä kulttuurihaitari on tälläkin kertaa laaja. Jälleen yhdellä nojatuolillla istuu asiakas joka ostaa aina pelkän kahvin ja istuu sen kanssa pari tuntia macbookin ääressä. 

Samalta reissulta kun edellisen postauksen kuvat, nyt kuvissa on toinen matkassa mukana ollut henkilö, vaimoni Sara.Oon huomannu instagrammista että tälläsillä kuvilla saa tykkäyksiä, joten koitan itekkin onko todellakin hiusten haromisella suuri vaikutus tykkäämisten määrään.

@dlbsamu

Viime postaus ilmeisesti herätti vähän ajatuksia joka on todellakin positiivinen asia. Tässä lähiaikoina on käynyt mielessä kirjoitella jostain ajankohtaisesta aiheesta vähän laajemmin ja ottaa siihen liittyvät kuvat. Päätänkin heittää pallon teille, mikä se aihe voisi olla teidän mielestä ? Kertokaa se luomalla kommentti. 


2 kommenttia:

  1. Huikeeta settiä! Tää on kyllä ihan lemppari blogi!:) ois kiva kuulla mietteitä ihmisten välinpitämättömyydestä, rasismista tai vaikkapa media vallasta meihin ihmisiin:)

    VastaaPoista
  2. Makeita kuvia taas kerran! Edellistä anoa kompaten, rasismista ois ainaki kiva lueskella täältä blogista.

    VastaaPoista