maanantai 6. lokakuuta 2014

Kävellen kaupungilla

Uus viikko alotettiin mun osalta pienellä kuvausretkellä kaupunkiin. Kamera vaan mukaan ja ihmisiä kuvailemaan. En oo ennen tällästä oikeestaan edes harrastanu ja yllätyinki kuin mielenkiintosta ja samalla kuumottavaa se voikaan olla. Hyvin ihmiset kuitenki kuvaamisen suhtautu ja murahteluiden ja kieroon katsomisten sijaan vastaanotinkin lähinnä ujoja hymyjä ja joitakin kysymyksiä kamerasta ja kuvaamisesta yleensäkin.

Tällä noin tunnin mittasella edestakaisin kävelyllä tuli myös kateltua ympärille vähän erilaisin silmin. Tuli arvuuteltua mihin kukanenki on matkalla. Monella näytti olevan kiire. Salkkumiehet kulkee puolijuoksua kireä ilme naamallaan samalla puhelimeen puhuen, kun taas osa vanhuksista saattoivat olla pysähtyneinä pitämään taukoa penkille, jotta kohta taas jaksaisivat jatkaa matkaansa sinne minne ikinä aikovatkaan sitä jatkaa. Uranainen tulee Stockmannilta kädet täynnä vaatepusseja, kun taas vieressä joku jolta elämä on livennyt käsistä jo vuosia sitten, kaivaa lompakostaan viimeisiä kolikoita saadakseen ostettua niillä McDonaldsista kahvikupin lämmikkeeksi. Vastaan tulee vanha kaveri, jonka kanssa pysähdyn vaihtamaan kuulumisia. Oli talvitakkia tullut ostamaan. Minä poikkean vielä hakemaan Teemu-kirjan, D-vitamiineja ja uuden lompakon.

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa ku et ujostele kanssaeläjiä!! Meet vaan rohkeesti juttelee ja räpsit sen enempää salailematta kuvia toisista. Ja se on niin piristävää ku joku tuntematon alkaa juttelee, vaikkakin valitettavasti harvinaista. Tuommosta minä ihannoin ja arvostan. Amen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kieltämättä olihan se vähä jännää alkaa randomeita kuvaileen, mutta siihempä ei kukaan oikeestaa voi mitään sanoo, kun lainki mukaan kuvia muista saa julkisilla paikoilla ottaa ja kuvat julkastakin, kunhan ei tuo niitä esille huonossa valossa. :)

   Poista
 2. Aivan loistavia kuvia& juttuja! :-)

  VastaaPoista
 3. Ihanan erilainen postaus! Kaikki kuvat on hienoja, mutta viimeisessä on mielestäni paras tunnelma. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli kiva kokeilla välil vähä jotain uutta. Eiköhän sitä samankaltasia juttuja tuu sit vielä lisääkin. Jos ei ihan lähiaikoina niin sitten joskus myöhemmin :)

   Poista