tiistai 10. maaliskuuta 2015

Behind The Scenes

Cafe Roosterissa ei ole kovinkaan montaa vapaata pöytää, 85% asiakkaista on naisia. Jotenkin oudon paljon on keski-ikäisiä naisia teehetkellä. Noh löytyy myös toinenkin kohtalotoveri, kaveri jonka läppärin kannesta valkoinen omena loistaa. Hörppään herkullista kahvia jossa on tilkka luomumaitoa ja jatkan kuvien fiksailua.  

Perjantaina kun kello helähti napsun verran yli yheksän kävin hakemassa lasset sittarin pihalta ja suunnattiin kohti hänen uutta lukaalia. Oltiin sovittu että tehdään uus banneri ja kuvaillaan siihen sen kämpillä vähän matksua. Se mitä ollaan kahestaan kuvailtu ns. studiomatksua on yleensä aina vehkeet ollu meikän. Tälläkertaa vedettiinkin lassen kamoilla, kaveri on nimittäin hemmotellut itseä materiaalionnellisuudella ja hommannut pari salamaa ja sateenvarjoa. Itku lyhyestä ilosta kylläkin, lasse nimittäin onnistu puottamaan toisen salaman lattialle ja se oli sen välkkyvän kapistuksen lyhyen elämän viimeinen hengenveto.

Tiiättekö mikä on Euroopan suurin streetwear -verkkovaatekauppa? Sehän on Saksasta lähtösin oleva DefShop, joka toimii myös suomen markkinoilla ! Saatiin lassen kanssa valita pari kampetta itsellemme jotka tuli mukavasti postissa kotiovelle asti. Ainut ongelma hommassa oli oikeetsaan valinnanvaikeus, sen verran paljon siistejä kuteita siellä on tarjolla ! Kiitoksia näistä !


#selfie

#sontsa

Thumbs up ! 

Selässä roikkuu Grimeyn kassi.

Everything is copy of a copy of a copy

Goggles

Vankilapaita oli meikän valinta. 

Alkaako lassen tyyli haiskahtamaan aikuismaiselta kun valitsi nämä kangashousut?

Banneri voi lukuhetkelläsi vielä olla vanha ja tuttu, mutta heitän pari teettämääni kuvaa tänään lasselle ja se toteuttaa bannerin loppuun, jonka jälkeen laittaa sen tänne ihmeelliseen virtuaalimaailmaan.

Käyn ostamassa santsikupin kahvia ja hengittämässsä "raitista" ilmaa filtterin kautta räntäsateessa. 
Kommentoi toki mitä mieltä oot kuvista ja bannerista heti kun se tuonne ylös ilmestyy ! 

6 kommenttia:

 1. Kuvat on tosi kivoja, ootte komeita poikia(vai miehiä...) :-) voin kuvitella miten hieno banneriki sit on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskia ! =) Jospa se nyt on tarpeeksi tyylikäs.

   Poista
 2. Ihan sairaan makia tuo vankilapaita!

  VastaaPoista
 3. banneri on kyllä aika karsea no offence... mutta toi vankilapaita! koputtelee täydellisyyttä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa tämä on parempi mitä se mikä käväsi tuossa vähän aikaan. Kiitoksia, meikäki tykkää. Muutenkin noi Sixth Junen kamat on meikästä melkeen kaikki erittäin tyylikkäitä :)

   Poista