sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pärisevä pääsiäinen

Makoilen vuokramökin sohvalla ja energiaa ei tahdo riittää edes kahvin hakemiseen keittiöstä. Saavuimme toissapäivänä perheemme perinteen mukaan Kilpisjärvelle pääsiäisen viettoon ja nyt takana on kaksi rankkaa päivää moottorikelkkailua. Luonto täälläpäin tarjoaa mahdollisuudet myös monenlaisiin muihin harrastuksiin lumikenkäilystä leijalautailuun ja hiihdosta valjakkoajeluihin. Kun valittavissa oli kuitenkin nämä joskus paheksuntaakin herättävät, meluavat ja pahalta haisevat voimakoneet, oli päätöksenteko osaltani varsin helppo.

Nyt takana on kaksi reissua. Eilen ajeleskeltiin Norjan vuoristossa ja tänään pysyteltiin Suomen puolella. Vaikka aurinko ei montaa kertaa suonutkaan näyttäytyvän, on maisemat silti täälläpäin aina sykähdyttävät. Olonsa tuntee varsin pieneksi varsinkin Norjan puolella, joissa vuoret jatkuvat silminkantamattomiin. Seuraavaksi ohjelmassa olisi saunominen ja huomenna pitkä ajomatka takaisin kohti kotiseutuja. Vaikka kroppa on kelkkailusta varsin väsynyt, on mieli saanut tarvittavaa lepoa ja tiistaina kelpaa taas palailla opiskelujen pariin.

3 kommenttia:

 1. Miten tuo ruokapolitiikka tällä reissulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi! Löyty salaatteja, kanaa, kinkkua, lammasta ynnä muuta, mutta suurimman huomion sai silti selvästi mämmi sekä suklaamunat, joita alkaa allekirjottaneella olla sen verran vedettynä lärviin että pärjää taas vuodenpäivät iliman.

   Poista
 2. Huikeita kuvia,Lasse!! Ois siistiä jos kuvvailisit enemmänki kaikkee, mitä ikinä touhuiletkaa, reissukuvia paaaaljo ja sitte kaikkee mahollista ja mahotonta! :D

  VastaaPoista