lauantai 16. toukokuuta 2015

Sähkövika vai tuhopoltto ?

Löhöilen mukavassa asennossa säkkituolilla ohjain kädessä kämpän lattialla ja pelailen pleikkaria. Vaimo tulee kotiin ja vaihdamme muutaman sanan. Yhtäkkiä karmee pamahus kuuluu jostain, mietin että onkohan yläkerrassa alkanu bileet vai minkälainen homma. Pamahtelu jatkuu ja sara käy pihalla kattomassa että mikä on homman nimi, ja kirkuu ovelta että meidän talo on tulessa. Noh kyllähän tälläselle elektroniikkaa liikaakin arvostavalle tulee hätä ja pakkaa kameralaukun, läppärin ja ulkosen kovalevyn laukkuun ja juoksee pihalle.
Ei se ihan meidän kämpppä kyllä ollu mutta melkeen, reipas 10m meidän luhtitalon vierestä autokatos on ilmiliekeissä. Nortti huulessa kun kattelee sitä tulipaloa ja odottaa että palokunta saapuu paikalle niin huomaa ettei tuli oo leikin asia, aika voimakkaasti se pauhas menemään. 
Onneks ei henkilövahinkoja tullu eikä kerenny levitä isommaksi. 
Jos positiivisia puolia ettii niin heitti jerryä naapureiden kanssa melkeenpä ensimmäistä kertaa, tai yleensäkkin näki ketä tässä talossa asuu, kun kaikki oli pihalla väijymässä ja ihmettelemässä hommaa.

Toivottavasti ei oo tuhopoltto vaikka tuohon aikaan tapahtukin, liikaa ollu niitä oulussa ja jopa kaakkurissa lähiaikoina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti