tiistai 9. kesäkuuta 2015

Vanha Rauma

Oon jo pitkään miettinyt tekeväni avautumisraita numero kolmosta. Aihe ois aika pitkälti politiikka  ja siitä miten jaksetaan valittaa muttai ei anneta mitään parempaa ehdotusta tilalle. Sitä kai se on ollu aina, mutta nyt kun on vähän pidemmän aikaan seurannut hommaa niin on vasta ruvennut sisäistämään sen miten en pysty sisäistämään osia vähemmistöjen mielipiteitä. 

Toinen asia mikä on ollu nyt ajankohtianen on tuo aktivistien touhu, paskotaan koneita protestiksi siitä että ydinvoimala tuhoaa luontoa. Siinä samalla katkotaan piuhat ja valutetaan ölhyt maahan. Yhtälö ei oikeen toimi. Meitä on ehkä vähän liian moneen junaan täällä. 

Tällä kertaa en kuitenkaan jaksa alkaa parantaa maailmaa omilla mielipiteilläni ja aiheuttaa pahennusta. Vaan jätän nämä asiat sen kummosemmin avaamatta, ehkä joku toinen kerta. 

Käytiin Raumalla pyörähtämässä lauantaina, keli ei ollu paras mahollinen mutta kyllä toi Vanha Rauma on vaan hieno paikka. Ei oo sitä samaa betonifiilistä mikä tulee kun kävelee Oulussa isojen ketjujen näyteikkunoiden alla. 
Siinä teille mielenkiintoinen video !
5 kommenttia:

  1. Onko sinusta tulossa isi?? ♥♥

    VastaaPoista
  2. Onnea paljon! millonka on laskettu aika :)??

    VastaaPoista
  3. :D :D ja tosi hienoja kuvia btw !

    VastaaPoista